Acest site utilizeaza module cookie pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Despre noi

BitOrder infiintat in anul 2016

Imediat dupa infiintare, am a preluat pentru dezvoltare si comercializare toate aplicatiile Data Solv, suntem aceleasi persoane, deci putem afirma ca avem o experienta pe piata romaneasca de software de peste 18 ani.

Suntem o echipa experimentata, orientati spre deservirea clientilor fara bugete astronomice, in special firmele mici si mijlocii din Romania (IMM, PFA), institutii de invatamant.

Nu avem sprijin de la corporatii sau alte institutii ale statului.

Noi intodeauna...

  • ...ne respectam clientii
  • ...ne respectam termeul de livrare al aplicatiei
  • ...respectam dorintele clientului in ceea ce priveste aspectul si functionarea aplicatiei
  • ...oferim solutia cea mai simpla, adaptata exact nevoilor clientului, la pretul cel mai avantajos
  • ...testam aplicatiile inainte sa fie furnizate clientului
  • ...rezolvam erorile in cel mai scurt timp. Nici o aplicatie nu este perfecta, chiar si dupa testare, in anumite conditii particulare, pot aparea buguri sau erori.
 
 

Recomandari

Ce spun clientii despre noi?

Soft Facturare Gestiune cu modul de conectare la magazine online

Salut,
Am colaborat cu firma BitOrder pe marginea dezvolatarii unui program de facturare pentru un site on line. A fost o noutate si pentru ei si pentru mine dar am fost impresionat perseverenta si dorinta de a duce la bun sfarsit intregul proiect. Pe parcursul proiectului a trebuit sa colaboram si cu alte echipe - dezvoltatori de platforma on line a programului, dezvoltatorii programului de contabilitate al firmei - si au dat dovada de implicare maxima, facand inclusiv research pe cont propriu si alocand toate resursele pentru a rezolva orice situatie dificila aparuta in dezvoltarea programului.
Foarte multumit si recomand cu incredere!

Cosmin Badea
Ventires SRL - http://www.aquatime.ro

Soft Facturare Profesional

Prin 2009 credeam ca atunci cand ai de gestionat mii de clienti si facturari periodice pentru ei ai putea avea nevoie de solutii profesioniste, automatizari si reutilizari de date asa cum sunt cele pe care le ofera produsele minunate ale celor de la BitOrder ca sa iti fie mai usor. Insa m-am inselat! De fapt, dupa scurt timp de la utilizarea produselor lor am constatat ca nu il folosesti doar ca sa faci mai usor ceea ce faceai, ci ca sa faci lucruri care nici nu te puteai gandi ca ai putea sa le faci nefolosind produsele BitOrder ~ exporturi / importuri de date client, transformare proforme in facturi, situatii clienti dintr-un click ... ~. Dupa o luna de utilizare colegele mele nici nu mai puteau intelege cum am putut trai fara ele.

A doua revelatie a fost cand am folosit pentru un PFA acelasi program care il credeam bun pentru companii mari. De ce daca ai de 100 de ori mai putini clienti sa trebuiasca sa iti fie de 10 ori mai greu sa te ocupi de ei?

Ce e poate cel mai important in cei aproape 10 ani de utilizare a produselor BitOrder este ca in spatele acestor softuri sunt oameni care vorbesc cu tine si chiar sunt interesati de cum ti se potriveste croiala lor, care au facut sute de update-uri in care mi-am regasit direct solutiile pentru dorintele pe care le-am comunicat catre ei si chiar rezolvare pentru unele nevoi care cred ca au fost doar subintelese. Intr-o birocratie romaneasca ai nevoie de un bun management al schimbarii, si acesti ani au demonstrat ca schimbarea nu e grea daca ai suportul tehnic necesar!

Multumim BitOrder!

Ing. Marius Mocanu
Admin SDeC OE/IC CertRom