Acest site utilizeaza module cookie pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Creati-va propria aplicatie!

un software personalizat

Dvs. o concepeti

conform activitatii dvs.

Noi o programam

rapid si la preturi convenabile

Dezvoltarea unei aplicatii urmeaza patru pasi tehnologici: design, programare, testare si implementare. Dvs. puteti participa la elaborarea designului aplicatiei. Uitati de ideile preconcepute ca o aplicatie personalizata poate sa fie foarte scumpa si ca implementarea ei dureaza mult.

Cu o activitate de peste 18 ani in domeniul programarii bazelor de date, dispunem de module si functii programate si testate de noi, astfel incat putem asambla o aplicatie intr-un timp scurt, indiferent de domeniul de aplicabilitate.

BitOrder are grija de datele dvs, de confidentialiatea documentelor financiar - contabile. Nefiind partizanii conceptului cloud, toate programele noastre functioneaza offline sau pe o baza de date proprie, evident foarte rapid, datele dvs se inregistreaza si raman doar pe calculatorul / tableta sau serverul dvs, la adapost de concurenta sau alte persoane indezirabile.

Beneficiile unei aplicatii software personalizate

  • Securitatea si confidentialitatea datelor. Fara functii spion, fara culegerea si trimiterea neautorizata a datelor, cu respectarea politicilor GDPR obligatorii incepand cu 25.05.2018. In cazul in care dezvoltam o aplicatie de la 0 si nu folosim module concepute anterior, putem pune la dispozitia clientului codul sursa comentat.
  • Rapoarte speciale. Intr-o aplicatie personalizata, veti beneficia si de rapoarte specifice. Putem crea rapoarte care sa respecte exact formatul si sa contina doar datele stabilite de dvs.
  • Interfata de lucru minimala. Eficientizati-va activitatea prin folosirea unei interfete de lucru minimala doar cu functiile necesare si cu un design specific brandului sau activitatii dvs.
  • Lucru in echipa pe o baza de date proprie cu acces din internet pentru introducerea si culegerea datelor in timp real. Pentru fiecare utilizator se pot defini drepturi speciale de acces in functie de rolul sau in companie.

Platforme si limbaje folosite

Ms. Access

Php

MariaDB

SQL

HTML 5 + CSS + JS

cele mai populare aplicatii create de noi

1

Soft facturare

Ultima Actualizare: 03.03.2021

Aparut pe piata in anul 2007, programul de facturare este conceput in trei variante: Lite, Standard, Profesional pentru a acoperi oarie variata de intrebuintari de la intocmirea de facturi si chitante, pana la facturarea de servicii si distributie.

Clientul nostru poate sa aleaga o varianta de program care i se potriveste, fara sa fie nevoit sa achizitioneze un program cu functii care nu ii sunt necesare.

Detalii
2

Soft facturare gestiune

Ultima Actualizare: 25.01.2021

Aparut pe piata in anul 2010 ca o dezvoltare a softului de facturare, programul ofera toate functiile si rapoartele necesare gestiunii valorice, cantitative si a contabilitatii primare.

Incepand cu anul 2016, programul de gestiune a fost adaptat pentru conectarea la magazine online, direct la baza de date a magazinului virtual. In prezent functioneaza cu platforma OpenCart, dar poate fi adaptat si la alte platforme cum ar fi Magento, PrestaShop.

Detalii
3

Soft vending

Ultima Actualizare: 16.06.2017

Finalizata in anul 2015, aplicatia este destinata firmelor care administreaza aparate de tip vending machine. In prezent softul este optimizat pentru orice model de aparat de cafea, dar poate fi adaptat pentru administrarea aparatelor de vending pentru snacks, apa si sucuri, dulciuri, carti, etc.

Softul de vending este alcatuit din doua componente: un program pentru administrator si un program pentru agenti. Programele se conecteaza la o baza de date MariaDB (MySql) necesara centralizarii datelor in timp real si coordonarii agentilor de vanzari si a personalului de service.

Detalii
4

Soft foi matricole

Ultima Actualizare: 01.11.2018

Finalizat in anul 2004, soft foi matricole este un ajutor pretios pentru invatamantul primar si gimnazial. Programul genereaza si tipareste foaie matricole, adeverinta de studii, adeverinta de absolvire, registru matricol, respectand formatul agreat de Ministerul Educatiei.

Programul tine evidenta elevilor, a materiilor studiate impartite pe arii curiculare, a mediilor obtinute si calculeaza mediile generale anuale. Situatia scolara a elevilor ramane salvata in program chiar si dupa finalizarea ciclului de invatamant.

Detalii
5

Soft editare scheme de chimioterapie

Ultima Actualizare: 15.01.2018

Finalizata in anul 2018, aplicatia este destinata medicilor si clinicilor de ocologie. In prezent softul are incluse aproximativ 500 de scheme de tratament teoretice, utilizatorii pot adauga schemele de tratament nou aparute. Cu ajutorul programului puteti genera fise de tratament personalizat bazat pe scheme de chimioterapie.

Softul de editare scheme de chimioterapie este conceput pentru lucrul local dar si in retea. Programul se poate conecta la o baza de date centralizata si sa se sincronizeze cu datele respective.

Detalii
6

Soft asociatii locatari

Ultima Actualizare: 02.03.2021

Finalizat in anul 2017, soft asociatii de locatari este un program destinat persoanelor care administreaza asociatii de locatari si asociatii de proprietari. Programul este actualizat in permanenta fiind tot timpul modificat in functie de legislatie.

Cu ajutorul acestui program puteti tine evidenta tuturor asociatiilor, apartamentelor, listelor de intretinere curente, dar si cele anterioare, puteti emite chitante si facturi, puteti genera rapoarte financiare si contabile specifice domeniului.

Detalii